Synergie

HIHAHO_Interactieve_video

Het Qumu platform is volledig geïntegreerd met de interactieve tool: HiHaHo. Met deze tool kunnen “clickable buttons” in de video worden opgenomen. Door op deze buttons te clicken stopt de video bijvoorbeeld en komen er vragen in beeld. Afhankelijk van het antwoord gaat de video door, wordt een deel herhaald of wordt er een ander deel van de video afgespeeld. Ook kan de kijker zelf binnen de video doorgaan naar een specifiek onderwerp door er op te clicken. Deze toepassing wordt veel gebruikt bij trainings- en opleidingsvideo’s. Voorbeelden van interactieve video. Bekijk hier het on-demand webinar.

Display5_Streams_intern

Display5 is een Qumu extensie waarmee organisaties interne CEO-uitzendingen, televisiestreams en aangepaste videoboodschappen op elk scherm en elk apparaatkunnen leveren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de bestaande technologischeinfrastructuur. Display5 is volledig geïntegreerd met het Qumu -platform engebruikt het Pathfinder Intelligent Network om de levering van videocontent overeen (wereldwijd) netwerk naar externe schermen op elke bedrijfslocatie te optimaliseren. Lees de datasheet.

Caption_hub_ondertiteling

CaptionHub is een tool waarmee  bedrijven het bereik en de betrokkenheid van video kunnen vergroten door snel en eenvoudig ondertiteling in meerdere talentoe te voegen. CaptionHub is volledig geïntegreerd met het Qumu platform enkan worden gebruikt om accurate ondertiteling te creëren – met uitzendkwaliteit – in meer dan 50 talen. Lees de datasheet. Klik op de video voor een voorbeeld (CC onderin de player balk klikken om een taal keuze te maken). 

HIHAHO_Interactieve_video

Self-service streaming met uitgebreid videobeheer en beveiliging – voor gebruik op elk apparaat. Stream vergaderingen en samenwerkingssessies naar een groot publiek met audio, video, presentaties en chats. Neem alle of geselecteerde Zoom-vergaderingen op voor compliance doeleinden of voordistributie als Video on Demand. Benut de mogelijkheden van het Qumu Video platform. Lees de datasheet.

HIHAHO_Interactieve_video

Collaborating with Video in the Microsoft Ecosystem. Naadloos video streamen, beveiligen en beheren op schaal met Microsoft Enterprise Collaboration Tools zoals Teams, Sharepoint, Skype for Business. Het uitvoeren van grootschalige selfservice-uitzendingen. Beveiliging op bedrijfsniveau toevoegen aan evenementen. Vergaderingen opnemen en opslaan voor later gebruik. Flawless video op elk apparaat. Toevoegen van zoek-, portaal- en afspeellijstbeheer. Gebruikmakend van uitgebreide video-analyse. Lees de datasheet.

Waar kunt u ons vinden

Adres

Johann Keplerstraat 50
1098 HN  AMSTERDAM

Email

info@videobookings.com

Socialmedia

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.